Vyhodnocení akce Dny otevřených dveří

[gtranslate]

Dny otevřených dveří WEDOS 2013 jsou úspěšně za námi. Byla to dlouhá a namáhavá akce, která však určitě stála za to. Věříme, že všichni účastníci si jí náležitě užili a pro ty z Vás, kteří se jí nemohli zúčastnit, máme připravená jak nesestřihaná, tak snad už i brzo sestříhaná videa.

Akce Dny otevřených dveří

Název akce: Dny otevřených dveří WEDOS 2013

Termín: 23. a 24. května 2013

Místo konání akce: Hluboká nad VltavouHotel Záviš a Datacentrum WEDOS

Detaily a program: uveřejněno na dod.wedos.com

Počet účastníků: na přednáškách se vystřídalo cca 100 návštěvníků + další přišli jen na prohlídku Datacentra WEDOS

Stručné shrnutí

Z pohledu firmy byla akce mimořádně úspěšná. Seznámili jsme se s našimi zákazníky, dozvěděli jsme se co je trápí a co by chtěli za novinky nebo úpravy. Moc cenné informace.

Představili jsme jim naše plány a ukázali to, co jsme vybudovali.

Diskuze jsme měli celý den a celý večer. Diskutovalo se až do ranních hodin ve vinárně. Několik málo návštěvníků zůstalo ještě druhou noc. 

Původně jsme chtěli jen poskytnout občerstvení pro návštěvníky v průběhu přednášek, ale atmosféra byla skutečně moc příjemná a tak jsme se rozhodli, že zaplatíme nejen to, ale i obědy a večeře a i útratu v restauraci. Za získané informace, které jsme měli (díky tomu až bezprostřední), to určitě stálo. 

Máme co zlepšovat (třeba laserové ukazovátko pro přednášející). Nějaké drobnosti organizační povahy jsme ještě viděli jako nedostatek, ale jinak si spíše ceníme té neformálnosti celé akce. Nebyla to žádná nastrojená a načančaná konference bez obsahu, ale setkání lidí, kteří se pohybují v oboru. Moc příjemné setkání.

Každý z účastníků dostal nějaké dárky, včetně triček WEDOS a jak vidíte na obrázku, tak někteří trička odvážně nosili již během akce.

Postupně přineseme jednotlivé přednášky

Postupně, v následujících dnech, na náš web dáme videa a PDF z jednotlivých přednášek. Po celou dobu byl dělán záznam přednášek a tak nyní nebudete o nic ochuzeni.

Valná hromada

Součástí akce byla také řádná valná hromada akcionářů naší společnosti. Setkali jsme v restauraci a projednali oficiální program. Hodně neoficiálních věcí se probíralo v průběhu celé akce.

Poděkování

Děkujeme všem účastníkům, kteří k nám přijeli. Někteří to k nám měli několik stovek kilometrů. Děkujeme všem přednášejícím za přednášky. 

Co se o akci napsalo?

O akci se toho napsalo hodně. Přinášíme několik odkazů na články od návštěvníků.

http://blog.subrjiri.cz/den-otevrenych-dveri-wedos-2013/

http://bigdrobek.com/den-otevrenych-dveri-wedos-2013/

http://www.itefektivne.cz/archives/1538

http://www.tomasponer.cz/dod-wedos-2013-obsahly-fotoreport/

http://milena-matejovicova.webnode.cz/news/trochu-z-jineho-soudku-jak-delat-veci-dobre/

Pokud víte o nějakém jiném článku, tak nám určitě napište a my jej přidáme do přehledu.

Bude podobná akce?

Neustále se nás ptáte, zda bude podobná akce. Uvidíme. Nejdříve by to bylo zase za rok, abychom to mohli spojit s valnou hromadou. Určitě budeme rádi za názory a nápady na příští rok.

Zvažujeme zda bude ještě prohlídka datacentra. Uvidíme. Z hlediska bezpečnosti v tom vidíme velké riziko.