VPS s licencí Microsoft za stejnou cenu jako Linux

[gtranslate]

Už dlouho u nás nebyla speciální akce na VPS, a proto jsme jednu připravili.

Ušetřete za licence Microsoft až 5760 korun

VPS s licencí Microsoft za stejnou cenu jako Linux!

Pro všechny nové objednávky VPS s licencí Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter CZ 64bit nebo Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter EN 64bit platí od 9.3.2012 do odvolání následující akce:

  • licence na první platební období je zcela zdarma (můžete si tedy vybrat rok nebo měsíc používání licence Microsoft Windows Server 2008 R2 zcela zdarma )

Nyní můžete ušetřit až 5760,-Kč, což je 33% ceny. Nekupujte drahé licence, když je můžete mít zadarmo!

Objednávka root VPS (VDS) je k dispozici zde. Celou nabídku služeb najdete zde.

Věříme, že touto akcí podpoříme zájem o produktové portfolio Microsoft v naší nabídce. V současné době prodáváme hodně VPS, ale s operačním systémem LINUX nebo i bez operačního systému. Proto jsme se rozhodli připravit novou akci, která podpoří zájem o operační systém Microsoft Windows Server 2008.

Na tomto serveru potom můžete provozovat cokoliv, co je tímto operačním systémem podporováno. Na serveru můžete využít i databáze Microsoft SQL Server v různých licencích, od verze zdarma až například po MS SQL Server 2008 R2 Standard Edition.

Na serveru vám budou samozřejmě fungovat všechny aplikace a programy, které vyžadují operační systém Windows. Běžně zákazníci na serveru mají jejich účetní software, programy pro vzdálené obchodování na akciových a komoditních burzách, stejně tak tam bude fungovat webový server… K serveru máte plný root přístup, a tak si můžete doinstalovat jakoukoliv aplikaci. Možnosti jsou neomezené. 

Podmínky akce:

  • akce platí od 9.3.2012 do odvolání
  • vztahuje se na všechny nové objednávky VPS s OS Windows Server 2008 provedené a zaplacené během trvání akce
  • cena licence je zdarma na první platební období (měsíc nebo rok dle volby v objednávce) a následně bude fakturována běžná cena dle ceníku
  • jedná se o mimořádnou cenovou nabídku, která je iniciována společností WEDOS Internet, a.s.