Představení provizního systému

[gtranslate]

Jedním z nástrojů k propagaci našich hostingových služeb bude provizní systém. Účastníky tohoto systému, kterými se může stát kdokoliv, budeme za zobrazování reklamy na naše produkty odměňovat až 50% provizí ze zprostředkovaných objednávek.

Provizní systém přináší možnost výdělku za zprostředkování objednávek. Stačí, když si na své WWW stránky umístíte reklamní plochu, na které budeme zobrazovat reklamy na naše služby a produkty, anebo umístíte odkaz (dle vlastní fantazie). Za každou realizovanou objednávku, která bude provedena zákazníkem, jenž přišel přes reklamu či odkaz na vašich stránkách, obdržíte část naší tržby. Zákazník může u nás objednat až 90 dní po první návštěvě (přes Vaše stránky) a Vy získáte provizi.

U hostingových služeb (webhosting, dedikovaný serverhosting, VPS a další varianty) máme v plánu nabídnout provizi až 50% z plateb za 1. rok provozu služby. V nabídce budou také provize za propagaci registrace domén.

Je jedno, zda se jedná o jednoduché či rozsáhlé stránky. Provizní systém je určen pro úplně každého, kdo má své WWW stránky – fyzické osoby nepodnikatele i podnikatele.

Náš provizní systém funguje již více než rok a úspěšně propaguje produkty naší sesterské společnosti WEDOS, a.s.:

  • Vaše-Stavba.cz – e-shop stavebnin – provize 3%
  • Pojištění.cz – on-line sjednávání pojistných a finančních produktů – provize 4 – 25%
  • WEDOS IS – CRM systém – provize 50%
  • Právník.cz – on-line právní poradna, vzory smluv – provize 15%

Další informace hledejte na stránkách provizního systému WEDOS