Představení budovy zevnitř před přestavbou

[gtranslate]

Představení interiéru budovy před zahájením budování datacentra. Ve článku naleznete fotogalerii vnitřních prostor včetně bývalého protiletadlového krytu.

Následující fotogalerie zobrazuje stav naší budovy v lednu 2010, tedy ještě před započetím stavebních prací.

Budova má přízemí a 1. patro. V přízemí se nachází bývalý protiletadlový kryt, který byl vystavěn v 70. letech a byl připraven jako nouzové vysílací studio rozhlasu pro České Budějovice a okolí a též jako nouzový komunikační uzel (telefonní ústředna pro jižní Čechy). To mimo jiné znamená, že budova má solidní železobetonové obvodové zdi, takže nemáme strach o problémy s její statikou. V současné době se zde nachází již pouze technologická místnost O2 (digitální telefonní ústředna pro Hlubokou nad Vltavou a okolí), zbylé prostory byly pronajímány jako sklady. Právě celý tento bývalý kryt byl přebudován na nové technologické prostory, místnosti O2 však zůstaly nedotčeny.

Celé 1. patro je využíváno jako kanceláře pro naše potřeby – chodba, samotné kanceláře, malý sklad, šatna, WC a další drobné místnosti. Toto první patro zůstane prozatím beze změn.

Foto