Platební možnosti

[gtranslate]

Pro úhradu našich služeb nabídneme velké množství způsobů platby – bankovní převod, platební karty, hotovost na terminálech Sazky a na České poště, on-line platby u účtů některých bank. A nakonec zálohový účet, pohodlný způsob na úhradu více služeb.

Jedním z našich cílů je nabídnout co nejpohodlnější placení objednávek našich služeb. Jde zejména o rychlost, kdy zákazník potřebuje velmi rychle zaregistrovat nějaké doménové jméno nebo jej na poslední chvíli prodloužit.

Platební metody

  • bezhotovostní bankovní převod – klasický převod na náš bankovní účet, v rámci ČR 1 pracovní den
  • platební karta – on-line platba pomocí vaší platební/debetní karty, doba zpracování 10 minut
  • peněženka GoPay – platba vaším kreditem u www.gopay.cz, doba zpracování 10 minut
  • superCASH – platba v hotovosti na terminálech SAZKA a pobočkách České pošty, doba zpracování 10 minut (téměř 5000 platebních míst po celé ČR, bývají otevřena i o víkendech a svátcích, někdy i pozdě do noci)
  • Mojeplatba – on-line platba z účtu Komerční banky, doba zpracování do 1 hodiny
  • ePlatby – on-line platba z účtu Raiffeisenbank, doba zpracování do 1 hodiny
  • mPeníze – on-line platba z účtu mBank, doba zpracování do 1 hodiny

Do budoucna chystáme další způsoby, jako např. PayPal.

Zálohový účet

Za zásadní platební způsob však považujeme zálohový účet. Jakýkoliv zákazník si může předem poslat libovolnou částku, čímž si u nás vytvoří jakýsi kredit, a z toho pak může okamžitě platit objednávky a není potřeba čekat na žádné platební transakce.

Možná namítnete, že to nabízí i naše konkurence. Jenže ve většině případů se to týká pouze registrací domén. U nás však můžete takto platit všechny služby – domény, webhosting, virtuální servery, dedikované servery i serverhousing.

Kredit na zálohový účet je možné si poslat libovolným výše uvedeným způsobem. Vyúčtování se provádí 1x měsíčně nebo na vyžádání. Nebudete se tak topit v množství účetních dokladů, pokud máte např. mnoho domén.