Platby objednávek v EUR

[gtranslate]

Informace o možnosti platby objednávek služeb bankovním převodem na účet ve slovenské bance v měně EUR.

U všech našich hostingových služeb nabízíme možnost platby bankovním převodem na náš účet ve slovenské bance Fio.

Objednání a platba v EUR

Pokud chcete této možnosti využít, proveďte objednávku služby běžnou cestou.

Při objednávce není potřeba při objednávání volit měnu. Po objednání obdržíte výzvu k platbě, v níž jsou uvedeny instrukce pro platbu v CZK do české banky a také současně údaje pro platbu v EUR do slovenské banky. Daňový doklad a fakturu obdržíte v měně, ve které jste zaplatili.

On-line platby (PayPal, platební karta a další) jsou prováděny pouze v měně CZK.

Prodloužení služby

Pokud jste si dříve u nás zřídili službu, platili ji v CZK a nyní chcete prodloužení zaplatit bankovním převodem na Slovensku v EUR, není opět potřeba nic dělat, obdržíte výzvu k platbě se všemi variantami v CZK i EUR

Další informace a omezení

  • Při platbě v EUR plaťte přesnou částku tak jak je uvedená ve výzvě k platbě. Nepřepočítávejte cenu v CZK podle nějakého kurzu. Musí nám na účet dorazit přesná částka, jinak systém platbu neakceptuje.
  • Pokud chcete objednávku platit on-line (např. platební kartou nebo přes PayPal), ponechte ji v CZK.
  • Zálohový účet bude zatím nadále fungovat jen v CZK, lze jej dobíjet jen platbou v CZK a platit pouze objednávky v CZK. Možnost vedení zálohového účtu v EUR bude přidána až později.
  • Provizní systém povede veškeré provize zatím také v CZK, provize z objednávek v EUR budou před připsáním přepočítány dle aktuálního denního kurzu.