OBRAZEM: Pokládka zdvojené podlahy

[gtranslate]

V těchto dnech probíhá montáž zdvojené podlahy. Nejprve jsme začali složením materiálu z kamionu. Sledujte s námi den po dni průběh prací.

V tomto článku vás budeme den po dni informovat o průběhu montáže zdvojené podlahy, každý den přineseme aktuální fotografie a připravujeme též video.

Nezapomeňte, že v prostorách jede nepřetržitě webkamera, tak nás třeba šmírujte a sledujte, jak práce postupují.

Pokládku provádí společnost Konstruktis-Delta s.r.o. (www.konstruktis-delta.cz)

Úterý 10.8.2010

Brzy ráno dorazil kamion s nákladem podlahových desek. Po delší prodlevě při čekání na vysokozdvižný vozík jsme postupně během hodiny a půl vyskládali 13 palet a několik balení lepidla a veškerý materiál jsme nastěhovali dovnitř. Následně dorazili pracovníci dodavatelské společnosti a vyložili další potřebné věci – ocelové stojky, železné trámky a náčiní. Do večera se zvládla položit část podlahy, do pátku by mělo být hotovo.

Středa 11.8.2010

Práce pokračují. Jde to rychleji než jsme čekali, pánové neúnavně montují. Už je udělána většina podlahy ve více než polovině hlavního sálu. To je však ta nejjednodušší práce, složitější bude řezání okrajových desek na míru, schody, nájezdová rampa aj.

Čtvrtek 12.8.2010

Pokládání podlahy pokračuje dle plánu. Dnes se do práce zapojila také pila (viz. fotogalerie), pomocí které se řezají okrajové desky, které musí přesně okopírovat tvar zdi, aby dokonale dosedly (následně jsou ke zdi přilepeny). Též je nutné udělat různě vykrojené desky, které patří kolem sloupů, rohů zdí apod.

Pátek 13.8.2010

Mimo jiné zahájení prací na schodech a nájezdových rampách.

Sobota 14.8.2010

Dokončena většina okrajových desek, dokončeny schody a nájezdová rampa.

Neděle 15.8.2010

Dořezány a položeny všechny okrajové desky, finální úpravy.

Foto