Objednávky akcií spuštěny

[gtranslate]

Veřejná nabídka úpisu akcí spuštěna. Máte-li zájem, pospěšte si. Po akciích se jen zapráší.

Dnes (2.8.2012 19:00) byla spuštěna veřejná nabídka úpisu akcií WEDOS Internet, a.s. Od tohoto okamžiku je možné provádět objednávky akcií (respektive zúčastnit se veřejného úpisu).

Registrace akcionářů a objednávky akcií se provádí po přihlášení do zákaznického účtu v zákaznickém centru WEDOS, záložka akcie.

Tip: V případě zájmu o větší množství akcií doporučujeme udělat více menších objednávek namísto jedné velké (máte vyšší šanci, že bude požadavek na daný počet uspokojen). Objednávky se totiž dle dostupných akcií realizují celé nebo vůbec (nikoliv částečně).

Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, problém či požadavek v souvislosti s akciemi, využijte tento kontaktní formulář. Nekontaktujte naši zákaznickou podporu hostingových služeb přes chat, ta se akciemi nezabývá a nemá k údajům akcionářů přístup a objednávkám přístup.

Registrace akcionáře

Před objednáváním akcií se nejprve musíte zaregistrovat jako akcionář. Pokud jste tak ještě neučinili, postupujte dle tohoto návodu.

  1. Seznamte se s dokumentem Podmínky registrace a objednávky veřejného úpisu akcií
  2. Přihlašte se do zákaznického centra WEDOS, popř. si nejprve zákaznický účet vytvořte
  3. sekci akcie naleznete základní informace o průběhu úpisu, formulář pro registraci akcionářů a seznam akcionářů s možností editace údajů.
  4. Vyplňte formulář pro registraci akcionáře

Pod jedním zákaznickým účtem může být vedeno více akcionářů. Část akcií si můžete objednat např. na firmu, část soukromě apod.

Identifikátorem akcionáře je jeho IČ (právnická osoba) či RČ (fyzická osoba). Jeden akcionář smí být registrován pouze jednou. Po vytvoření akcionáře již nelze změnit jeho “totožnost” (název firmy, jméno, příjmení, IČ/RČ), lze editovat pouze kontaktní informace. Uvedené údaje musí být pravdivé a úplné, uvedením nepravdivých údajů zaniká nárok na získání akcií.

Objednávání akcií

Pokud jste již registrovaný akcionář:

  1. V zákaznickém centru si otevřete detail konkrétního akcionáře
  2. Ve formuláři Objednávka akcií klikněte na tlačítko objednat…
  3. Zvolte požadovaný počet akcií, uvidíte výslednou cenu
  4. Zaškrtněte souhlas s podmínkami a odešlete objednávku tlačítkem dokončit objednávku.
  5. Během několika minut vám na e-mail přijde výzva k platbě na zaplacení objednaných akcií.

Důležitá upozornění (čtěte!):

  • Akcie lze zaplatit pouze a jenom bankovním převodem na náš speciální účet 2000276882/2010 a to pouze v Kč. Musí nám přijít přesná částka s přesným variabilním symbolem. Nelze platit on-line, ze zálohového účtu, z provizního účtu ani jiným způsobem či v jiné měně.
  • Pokud je v okamžiku objednání požadovaný počet volný a nerezervovaný, jsou pro vás akcie na dobu 5 dní zarezervovány.
  • Objednávka má splatnost 5 dní. Pokud není do té doby uhrazena, je zrušena.
  • Pokud přijde platba a akcie jste neměli rezervovány (v okamžiku objednání již nebyly žádné volné nerezervované), budete zařazeni do fronty objednávek čekajících na případné uvolnění nezaplacených rezervací. Jestliže se rezervace neuvolní nebo nebude volný požadovaný počet akcií (objednávka nelze nijak uspokojit), bude objednávka zrušena a peníze vráceny.

Podrobnosti celého procesu čtěte v dokumentu Podmínky registrace a objednávky veřejného úpisu akcií.