Nový webhosting NoLimit Extra pro náročné

[gtranslate]

Nově nabízíme vyšší variantu našeho webhostingu – NoLimit Extra. Přináší vyšší výkon, více prostoru pro MySQL a e-maily, denní zálohování a vyšší parametry PHP.

Tato vyšší varianta webhostingu NoLimit Extra je určena pro provoz náročných aplikací, kterým základní parametry webhostigu NoLimit nevyhovují. Získáte vyšší procesorový výkonlepší parametry PHP (včetně více paměti pro běh PHP skriptů).

Objednejte si také NoLimit Extra a získáte mimo jiné::

  • vyšší počet PHP procesů – 10
  • prostor pro MySQL – 2 GB
  • prostor pro e-maily – 10 GB
  • denní zálohování s obnovou zdarma, historie 5 dní zpětně
  • PHP memory_limit – 256 MB
  • PHP upload_max_filesize – 128 MB
  • PHP post_max_size – 128 MB
  • při výpadku měsíc provozu zdarma

Součástí verze NoLimit Extra je tedy také denní zálohování obsahu webu, všech jeho databází a také e-mailů. Zálohuje se každou noc, k dispozici jsou zálohy zpětně za 5 dní. Z této denní zálohy je obnova bezplatná, provádějí ji naši technici na základě žádosti. Běžná verze NoLimit se zálohuje pouze jednou týdně a obnova ze zálohy je zpoplatněna.

Cena: příplatek 75 Kč bez DPH (90 Kč s DPH) / měsíc k běžné ceně webhostingu NoLimit

Příplatkovou verzi NoLimit Extra lze zvolit již při objednávání webhostingu nebo ji lze kdykoliv dodatečně aktivovat v zákaznické administraci v detailu konkrétního webhostingu. Platební období je 1 rok.

Podrobnější informace: Webhosting NoLimit Extra

Za výše uvedenou cenu (odpovídající zcela běžné ceně výrazně méně výkonného webhostingu u konkurence) získáte nejen kvalitu a stabilitu (tak jak je běžné u WEDOS), ale také maximální výkon a zcela jedinečné a bezkonkurenční parametry PHP pro běh vašeho webu. 

Proč jsme přidali tuto vyšší variantu webhostingu?

Během roku naší činnosti jsme se setkali se zákazníky, kteří potřebovali větší výkon (více než 10 tisíc návštěv za den) nebo speciální nastavení parametrů PHP, případně větší databázi. Doposud jsme je odmítali nebo posílali na VPS. Mnoho z nich nemělo zkušenosti s nastavením virtuálního serveru a správa vlastního VPS pro ně byla složitá. Proto jsme se rozhodli vyjít našim zákazníkům vstříc a udělali jsme speciální vyšší variantu webhostingu NoLimit s přívlastkem Extra. Díky tomu vyjdeme vstříc i těm nejnáročnějším zákazníkům. Výkon této varianty webhostingu překonává výkon webhostingů a většiny virtuálních serverů na trhu.Minimální cena a maximální výkon, to je NoLimit Extra.