Přípravy na spuštění testovacího provozu WMS a WEDOS Cloud vrcholí

Beta testy služeb WMS a WEDOS Cloud jsou za námi. Desítky testerů nám při nich poskytlo velmi cennou zpětnou vazbu, díky které jsme služby mohli posunout opět o krok dál. Trvalo to delší dobu než jsme plánovali, ale pokud pracujete na revoluční službě, která má překonat ty konkurenční, tak musíte počítat, že narazíte na řadu zádrhelů.
Pokračovat ve čtení “Přípravy na spuštění testovacího provozu WMS a WEDOS Cloud vrcholí”

Jak jsme chránili weby našich zákazníků před kritickou chybou ve WordPress pluginu ThemeGrill Demo Importer

V pondělí 17.02.2020 čelily tisíce webů našich zákazníků masivnímu zneužití bezpečnostní chyby, která mohla během zlomku vteřiny kompletně vymazat obsah jejich webů.

Aneb jedna detektivka ze zákulisí WEDOS. Bez cenzury.

Pokračovat ve čtení “Jak jsme chránili weby našich zákazníků před kritickou chybou ve WordPress pluginu ThemeGrill Demo Importer”

Datacentrum WEDOS 3 “kravín” – první virtuální pohled

Rok 2020 je pro nás zatím velice akční. Těsně před dokončením je hned několik služeb (WMS, WEDOS Cloud), další se připravují na beta testy anebo už testují (WEDOS CD, WEDOS WebSite). Ještě že jsme minulý rok nabrali 5 nových kolegů a v únoru přibudou další 🙂 Pohnuli jsme však i s projektem našeho třetího datacentra. Vzhledem k tomu, že bude mít šikmé střechy a bude na vsi, tak mu říkáme “kravín” 🙂

Pokračovat ve čtení “Datacentrum WEDOS 3 “kravín” – první virtuální pohled”