8. narozeniny WEDOS aneb co máme nového, co se povedlo a co zas tak moc ne

Tak už je to osm let, co jsme oficiálně spustili WEDOS. Od té doby jsme spolu urazili opravdu dlouhou cestu a změnili český trh s hostingem k nepoznání. Přitom stále máme pocit, že teprve začínáme. Velkou měrou za to mohou nové technologie, které testujeme a postupně nasazujeme, stále se rozrůstající tým šikovných lidí, kterým nechybí nadšení zkoušet nové věci a také stavba druhého datacentra, která nás stále nutí myslet jinak. Prostě všechno je cítit takovou tou novotou 🙂

Ale vezmeme to pěkně popořadě, co se za poslední rok u nás změnilo.

Začneme tady nově, na novém webu. Mimochodem založeném na WordPressu.

Pokračovat ve čtení “8. narozeniny WEDOS aneb co máme nového, co se povedlo a co zas tak moc ne”

blog.wedos.cz

Vážení zákazníci a fanoušci WEDOS. Za posledních 8 let jsme změnili český trh s webhostingem k nepoznání a rozhodně nekončíme 😉

Sami se však také měníme. Vylepšujeme interní postupy, přecházíme na nová modernější řešení, neustále se snažíme ještě více a lépe automatizovat jednotlivé procesy. Většinu z toho ale nevidíte, a my bychom vám to rádi ukázali.

Doposud jsme o novinkách ze zákulisí WEDOS informovali hlavně na sociálních sítích. Ovšem v posledním roce už máme pocit, že sociálním sítím  trochu dochází dech a jindy přes ně nelze sdělit vše jak bychom si představovali.

Proto jsme se rozhodli založit tento blog, kde všechny informace ze zákulisí budete mít pěkně pohromadě a do jejich podoby nám nebude zasahovat žádná třetí strana. Také do jisté míry nahradí stránky datacentrum.wedos.com, kde jsme doposud publikovali delší články.