20.000 domén za 9 měsíců provozu

[gtranslate]

Máme malé výročí – 9 měsíců od spuštění nabídky a zároveň se blížíme k hranici 20 tisíc aktivních domén. Jako odměnu přinášíme webhosting na rok zdarma.

Odměna našim zákazníkům za náš růst – ROK WEBHOSTINGU ZDARMA

Dnes máme malé výročí – 9 měsíců od zahájení provozu. Díky důveře našich zákazníků jsme za velmi krátkou dobu dokázali téměř nemožné – blížíme se k hranici 20 tisíc aktivních domén. Vaše důvěra je pro nás obrovskou poctou a rádi bychom se vám za to odměnili. Připravili jsme speciální akci při níž získáte rok webhostingu zdarma. 

Objednejte webhosting na jeden rok a získáte automaticky  druhý rok zdarma. V této akci vás webhosting NoLimit stojí pouhých 15 korun měsíčně včetně DPH, což je 50 haléřů včetně DPH na denObjednávka webhostingu je zde.

Akce nemá přesně určený  konec a tak každým dnem může být ukončena. Proto neváhejte s objednávkou. Pokud si nejste jisti doménou, tak věřte, že je možné webhosting v budoucnu kdykoliv přejmenovat a použít pro jinou doménu.

Domény máme stále za akční ceny i nyní v červnu. Stále platí naše Garance nejnižší ceny

Vyhrajte s námi Škodu Octavia

Pokud se nemůžete rozhodnout, tak veřte, že pravidelně soutěžíme o hodnotné ceny. Již jsme rozdali 7 netbooků, dotykový mobilní telefon, iPAD a  nakonec i plnohodnotný notebook FUJITSU. Ten byl vylosován   a výhercem notebooku FUJITSU Lifebook A530 se stal:

Jan Pavelka 

za objednávku virtuálního serveru  číslo 1311128125. Gratulujeme!

Šanci má opravdu každý, stále soutěžíme. Aktuálně probíhá soutěž o osobní automobil Škoda Octavia. I ten u nás můžete vyhrát.  Stačí objednat doménu, webhosting, virtuální server nebo dedikovaný server. 

Neplaťte jinde víc než je nutné – přejděte k WEDOSu

Domény – Platíte jinde za doménu zbytečně moc? Neváhejte a pojďte k nám! U nás domény .cz jsou za 140 bez DPH (168,-Kč včetně DPH) na rok. Převod domény je zdarma, online a bez výpadku. Doménu můžete mít u nás a stránky jinde – to nevadí. Máme plnohodnotnou online administraci a není potřeba platit víc. Navíc ke každé doméně automaticky získáte statický MiniWeb zdarma (vhodný pro parkované domény), přesměrování e-mailu a online administraci DNS. Našim zákazníkům garantujeme nejnižší ceny i do budoucna a proto můžete rovnou přejít na přeregistrační formulář.

Webhosting – Máte stránky u konkurence? Chcete spolehlivý a výkonný webhosting? Přechod od konkurence nebyl nikdy snazší. Přechod od konkurence je bez výpadku a rádi se vším poradíme a pomůžeme. Naše zákaznická podpora je vám k dispozici NONSTOP.  Pokud chcete vyzkoušet nezávazně webhosting, tak není problém. Každý webhosting automaticky získává Garanci vrácení peněz a 7 dní zkušební dobu. Návod na převod stránek od konkurence k nám najdete zde: Převod webu od jiného poskytovatele .

Webhosting NoLimit je možné objednat pro libovolnou doménu 2. úrovně, tedy i pro domény, které neregistrujeme (např. SK) – mohou zůstat u současného registrátora, stačí změnit DNS servery na naše.

Náš webhosting NoLimit  za tuto akční cenu má neomezený prostor na disku pro vaši webovou prezentaci (neomezeně data, která nejsou v rozporu s autorskými právy a slouží k prezentaci na webu nebo k zajištění jeho provozu), neomezený přenos dat (traffic), neomezený počet subdomén (za příplazek lze i neomezený počet domén),neomezený počet databází MySQL a neomezný počet FTP účtůneomezený počet mailových schránek (s antivirem a antispamem), možnost používání PHP 5.3, Memory_Limit 128MB, .htaccess,  pravidelné zálohování…. a garanci dostupnosti.  Vše provozujeme na značkových serverech FUJITSU, ve vlastním datacentru a na vlastní síti. Jsme držitelem certifikátů ISO 9011 a ISO 14011 od TÜV SÜD. Na našem webhostingu funguje bez problémů většina open source CMS systémů (Joomla, WordPress, Drupal, PrestaShop…).